Ik ga trouwen.. help! En nu?

outfit-verloving-photoshoot

Yes! Ja JAaa! Verloofd! Hartelijk gefeliciteerd met jouw verloving.

Een mooie en spannende tijd breekt aan. Zoveel te doen, maar waar begin je nu? We helpen je op weg.

Op weg naar de perfecte bruiloft trouwdag

Dromen komen uit
Droom je al jaren van een mooie huwelijksdag samen met je beste vriend, partner en lover? Ga samen fantaseren hoe jullie bruiloft er uit komt te zien. Welk thema, waar, en wie zijn er bij aanwezig? Zet alles op papier.

De hele wereld mag het weten
Op bezoek bij ouders en schoonouders, en op een leuke manier tegen je vrienden en vriendinnen zeggen. Iedereen mag het weten, whoee!

In ondertrouw gaan
Regelwerk hoort ook bij trouwen. De ondertrouw kan je doen met een paar maanden, zorg wel dat je dit op tijd doet. En daarna, vier je het samen met een diner voor twee!

Wie zijn uitgenodigd, en wie niet?
Maak een lijst van alle mensen die je kent. Vrienden, vriendinnen, familie, kenissen, collega’s etc. Wil je een grote bruiloft met veel mensen, dan is het maken van zo’n lijst niet zo moeilijk. Maar wil je liever een intieme bruiloft, dan zal je moeten schrappen. Zet alleen de mensen op de lijst die je écht niet wilt missen op je bruiloft.

Zoek op internet naar mooie trouwkaarten, of laat speciaal voor jullie een trouwkaart ontwerpen. Persoonlijke kaartjes zijn het leukst, dus zet ook een leuke foto van jullie twee op de kaart of een leuke quote.

champagnetoren-entertainment

De trouwlokatie
Waar wil je trouwen? In het stadhuis of op unieke, bijzondere locatie? Tegenwoordig is bijna alles mogelijk, van de dierentuin tot je eigen achtertuin. Ga vooral lekker rondkijken en kies een plek die voor jullie beiden een speciale betekenis heeft. Misschien een kasteeltje in welke tuin jullie vaak gewandeld hebben?

De fotograaf kiezen
De foto’s houd je voor altijd, kies dus een goede fotograaf, die goed bekend staat en een mooie portfolio heeft. Dit is een van de dingen waar je beter niet op kan besparen, maar beter voor professionaliteit kan kiezen.

Spreek ook af wie het fotoalbum maakt. Het scheelt een hele hoop tijd als de fotograaf het voor jullie doet, maar ben je handig en een tikje creatief, dan kan je het vast ook zelf.

Shop je suf!
Nu komen er nog hele leuke dingen die gedaan moeten worden. Het vinden van je bruidsjurk met schoenen, tiara en de hele mikmak bij elkaar. En.. trouwartikelen! Zoek gave feestartikelen die jouw bruiloft uniek maken. Een mooi ringkussen, een origineel gastenboek en slingers, decoratie, trouwbedankjes etc.

Veel plezier met shoppen van jouw geweldige trouwartikelen.

 

Tags: , ,