Het GROOTSTE aanbod bedankjes voor je bruiloft!

bedankjes-lovebird

Er is een lijst van dingen waar je aan moet denken voor je bruiloft. De grote dingen zoals je trouwjurk, schoenen en locaties zal je niet zo snel vergeten. Maar de kleine details ontsnappen snel aan je aandacht. Neem even de tijd om goed rond te kijken naar mooie, originele bedankjes waar jouw gasten echt blij van worden. te-doen-bruiloft-lijst

Prachtige gedetailleerde doosjes met romantische print, gave wijnfles stoppers, een sleutelhanger of een zakje met lekkers. Je kan heus alle kanten op, in ieder thema of kleur!

trouwbedankjes-bruiloft-geschenkjes

 

Helemaal nieuw zijn de reageerbuisjes, die je kan vullen met wat lekkers, leuks of.. confetti bijvoorbeeld. Zakjes met sneop doen het altijd goed, daar wordt iedereen vrolijk van, jong of oud. In de zakjes van jute, organza of papieren zakjes kan je ook hartvormige kaarsjes doen, die nog extra romantiek voort brengen na jullie trouwdag.

 

trouwbedankjes-trouwen-bruiloftGrootste assortiment bedankjes!

De doosjes zijn verkrijgbaar in de meest denkbare vormen, maten, dessins. Zoals de hartvormige doosjes, diamantvorm of met romantische bloemenprint. OOk het doosje All you need is LOVE is een prachtig geschenk bedankje. Zeepjes zijn ook erg leuk om te geven, omdat het praktisch is en lekker ruikt. De trouwzakjes bruid en bruidegom zijn ook echt uniek en is voor een chique bruiloft waar men gevraagd wordt een smoking aan te doen perfect. Lekker wat je in de zakjes en bedank doosjes kan doen zijn spekkies, pepermuntjes, snoepjes, suikerdragees en chocoladedragees. Wat voor bedankje maak jij?

Kijk hier snel verder voor het nog meer perfecte mooie bedankjes!

Tags: , , ,