Zo maak je jouw bruiloft écht FUN

funnn

Bij een bruiloft denken de meeste mensen direct aan een statige en stijve dag, lang stil zitten en weinig vermaak. Dat is verleden tijd! Wil je jouw bruiloft écht FUN maken, zodat iedereen plezier maakt, en zich jouw bruiloft als ‘De Beste Bruiloft Ever’ bestempelen, dan móet je deze tips en ideeën even lezen.

5 Ideeën voor jouw FUNtastische bruiloft

Springkussen. De maximale leeftijd voor een springkussen? 99 jaar wat ons betreft. Huur een mega springkussen, en laat je gasten los gaan en gekke moves maken. Laat zeker de fotograaf deze leuke momenten niet vergeten, wanneer oom Rob een salto maakt, en tante Mies in de lucht springt.

Photobooth. De gekste momenten vastgelegd met de photobooth. Zet een mand met attributen er bij zoals snorren, sjaals en hoeden. Het is een verkleed feest in een!

funtastic-bruiloft-2016

Verkleed kist. Kinderen maken de sfeer erg gezellig, en weten hoe ze een feestje moeten maken. Zet een grote verkleed kist neer waar de kinderen zich kunnen uitleven met de excentrieke en gekke kleding stukken en hoeden. Gegarandeerd dat zij het reuze naar hun zin zullen hebben, en de rest van de gasten ook.

Spellen tafel. Voor een ouderwets potje sjoelen, of vier op een rij is iedereen altijd wel in. Gasten kunnen zich vermaken met de leuke spellen die jullie op de tafels hebben neergelegd.

Een ding waar mensen heel blij van worden op een bruiloft is.. eten! Huur een ijsco kar, maak een donut bar of snoep bar, laat je gasten zelf een suikerspin draaien of een bak verse popcorn opscheppen. Yay!

Tags: , ,