Tips: eindig je bruiloft met sterretjes

sterretjes-bruiloft

Het einde van je bruiloft is niet iets waar je direct aan wilt denken, want de dag mág eigenlijk niet aflopen omdat het gewoon zo leuk is. Maar toch.. er komt een einde aan, en hoe die dag eindigt bepaal je helemaal zelf! Een intiem moment samen met kaarsjes, of een gaaf dansnummer om de avond af te sluiten of.. sterretjes! Altijd goed en ó zo leuk. We geven je tips voor een gaaf einde van je bruiloft met sterretjes.

Eindig je bruiloft met sterretjes

– Met oud & nieuw zijn de sterretjes makkelijk verkrijgbaar, maar door het jaar heen is het moeilijker. Zoek online of ga op tijd op zoek naar diverse winkels om de sterretjes te vinden. Of koop met oud&nieuw alvast een heleboel in!

– Zorg dat je de grote, lange sterretjes in huis haalt, of minstens twee sterretjes per persoon. De sterretjes gaan best snel op, en het is jammer wanneer het moment al na een minuut afgelopen is.

– Zorg voor voldoende aanstekers en lucifers! Een beetje knullig als honderd man met 1 aansteker alle sterretjes aan moet krijgen.

sterretjes-bruiloft-end

– Zet een grote emmer neer met de nieuwe sterretjes, en een bord met aanwijzingen. Hoe, wie, waar, wanneer?

– Zet nog een emmer met wat zand daar naast, waar de gebruikte sterretjes in kunnen. Dan hoeft niemand die naderhand van de grond te rapen.

Als extra tip: Het is erg lastig om een mooie foto te maken in het donker, en de sterretjes en alle mensen goed te fotograferen. Vraag aan de fotograaf of hij hier ervaring mee heeft of misschien nog eens extra moet oefenen! Het zou jammer zijn als dit gave moment niet vastgelegd wordt, en de foto’s zwart of overbelicht uitkomen.

sterretjes-bruiloft-einde

(Foto credit: Amy Benett/ Pinkerton photography)

Tags: , ,