De mooiste tiara’s en haaraccessoires voor de bruid

tiara-bruid-boemen-goud

Wil jij je ook als een prinses voelen op je bruiloft? De perfecte baljurk zal je een eind op weg helpen naar dit gevoel. Een tiara of chique glinsterende haar accessoire maakt het geheel helemaal af. Je bruiloft is de perfecte gelegenheid om een tiara te dragen. Doen dus!

Houdt je van opvallend met bloemen, diamanten en parels, of toch een ietwat subtielere haaraccessoire? Bedenk eerst hoe jij je haar opgestoken- of niet wilt hebben. Met lange golvende krullen is een wat grotere tiara erg mooi. Wil jij je haar opsteken? Dan is een mooie schuifspeld ideaal. Ook speelt mee of je een sluier wilt gebruiken – of niet. Overleg met je kapster de mogelijkheden en kom samen tot het mooiste resultaat.

tiara-bruid-boemen-goud

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de tiara mooi in het haar te verwerken zie je alleen het mooie gedeelte met versieringen en niet de rest van de haarband.Heb je een pony dan kan je de tiara op je haarlijn of scheiding plaatsen voor een mooie overgang. Je kapster zal daar echt oog voor hebben wat het mooiste bij jou staat.

tiara-bruid-kristal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je voor een minder opvallende haar versiering wilt kan je ook kiezen voor een schuifspeld of haarclip.

bruid-haaraccessoire-crystal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook deze zijn er in verschillende uitvoeringen: met diamantjes, parels, veertjes, groot(opvallend) of klein(subtiel). Plaats deze aan de zijkant van je haar voor een veelzijdige look.

haaraccessoire-bruid-design

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Modern, klassiek of vintage
Vroeger waren de haar stijlen van bruiden anders dan vandaag de dag. Wil je voor een vintage look gaan dan kan je het haar wat ‘losser’ op laten steken, of half. Dat wil zeggen dat de bovenkant van je haar opgestoken wordt en de rest mooi in de krul wordt gezet en los hangt. Ga je voor moderne look dan kan je er vlechtjes is laten verwerken en er een echt kunstwerkje van laten maken. Eventueel voor wat extra bling zijn de curlies erg mooi om hier bij in te draaien.
Kies je voor klassieke look dan is een strakke opgestoken knot erg mooi.
Misschien heb je al krullen van jezelf, maar misschien ook niet. Voor je bruiloft kan je dat ook eens proberen! Wie weet staat jou dat wel ontzettend mooi.

Het maken van een proefkapsel is wel erg belangrijk, zodat je zeker weet dat je haar er uit ziet zoals je in gedachten had. Maak ‘s ochtends een afspraak zodat je de hele dag met het proefkapsel rond kan lopen. Zakt het na twee uur uit? Dan is dat geen goed teken! Je haar zou de gehele dag mooi moeten blijven zitten, door voldoende haarlak en speldjes te gebruiken. Ben je niet tevreden? laat dat gerust weten en probeer wat anders. Misschien was het plaatje dat je in je hoofd had anders uit gevallen.

Kleur je haar niet enkele dagen voor je bruiloft. Stel dat het mislukt of de kleur erg anders uit valt dan ben je niet blij. Je haar laten knippen kan je wel zo’n twee weken van tevoren laten doen. Laat dit bij voorkeur ook bij dezelfde kapper of kapster doen, zij weten dan welke lengte je haar moet zijn zodat je kapsel op je bruiloft mooi valt.

Op ons pinterest bord vind je nog meer mooie bruid kapsels ter inspiratie. Succes!

Tags: , ,