Pashmina sjaal voor de bruiloft

Bruidsmeisjes zijn in Nederland nog geen ingeburgerde traditie. In Amerika dragen de bruidsmeisjes vaak precies dezelfde jurk, en passen eenstemmig bij de bruid. Wil je datzelfde effect ook bereiken? Geef dan je meest speciale (vrouwelijke) gasten een pashmina sjaal. Denk aan je beste vriendin(nen), je (schoon)moeder en oma´s. En bestel er voor jezelf natuurlijk ook een in het wit! Als het iets kouder is dan kan je de heerlijke zachte sjaal om je heen slaan.

pashmina-sjaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op de pashmina sjaals kunnen drie initialen geborduurd worden. De kleur van het draad van het borduursel kan je zelf kiezen. Zo kleuren de pashmina’s bij de thema kleur van de bruiloft. Je hebt keuze uit 16 kleuren, van appeltjes groen tot Caribisch blauw.

De pashmina zelf is verkrijgbaar in het wit, grijs of zwart.

De sjaal is gemaakt van zijde en pashmina en voelt heerlijk zacht aan. De afmetingen zijn 66cm breed en ruim twee meter lang. Hierdoor kan je de sjaal ook als omslagdoek gebruiken.

pashmina-sjaal-bruiloft

 

Speciale gepersonaliseerde cadeaus voor de (ere) gasten op jullie bruiloft

Op je bruiloft wordt je zelf overladen met cadeaus. Maar het is ook leuk om anderen te verrassen op deze speciale gelegenheid. Zet de speciale gasten zoals moeders, vriendinnen en oma´s eens in het zonnetje met een mooi cadeau! Je kan de cadeau´s aan het begin van de dag geven met een begeleidende brief er bij om hen hartelijk te danken voor alle steun en liefde die je hebt mogen ontvangen. Zo krijgt het cadeau nog meer betekenis en waarde.

Of je kan een kleine speech voorbereiden om tijdens het diner te geven. Dan hoort iedereen hoe speciaal en bijzonder deze mensen voor jou zijn.

Hartvormige spiegel gepersonaliseerd

spiegel-hart

Erg praktisch én mooi is dit spiegeltje.  Voor op/tut momentjes tussendoor tover je het spiegeltje snel uit je tas. De bovenkant kan gegraveerd worden met de naam van de persoon en op de regel er onder eventueel een datum of andere tekst. De tekst kan in drie verschillende lettertypes gegraveerd worden.

Zilveren sieraden doosje

sieradendoosje-zilver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op het deksel van dit mooi zilveren sieraden doosje kan een naam gegraveerd worden. Voor jezelf is dit ook een erg mooi cadeau, om al je bruid-sieraden in te bewaren!

 

Armbandje diamond friend

armbandje-diamonds-friend

De diamantjes van dit armbandje schitteren aan je pols. Op de sluiting kan een naam gegraveerd worden waardoor dit een persoonlijk en bijzonder cadeau wordt.

En, wiens naam ga jij laten graveren? Wie is er zo bijzonder voor jou en verdient een speciaal cadeau?

Deze cadeaus zijn natuurlijk ook geweldig om te geven aan de bruid met haar nieuwe achternaam!

 

Tags: , , ,