De allermooiste ringkussens voor je bruiloft!

Het uitzoeken van de trouwringen is een romantische en spannende zoektocht. Je trouwring draag je voor de rest van je leven! Wil je een gouden ring, of zilver, hoeveel karaats, met of zonder diamantjes? Allemaal vragen waar je goed over na moet denken. En dan uiteindelijk na veel passen en goed nadenken heb je ze gevonden: de perfecte ringen, voor jou en je partner!

Het uitwisselen van de trouwringen op de huwelijksdag is een bijzonder moment, dit gebeurd vaak in het gemeentehuis of in de kerk. Steek de kostbare trouwringen niet zomaar in een plastic doosje of je binnenzak, maar gebruik een mooi speciaal ringkussen hier voor.

Wij hebben de mooiste en meeste bijzondere ringkussen op een rijtje gezet. De keuze is enorm: of je nu pareltjes of glitters steentjes wil, ivoor, wit of een knal kleur. Kies het ringkussen dat bij de trouwjurk en het trouwpak past, of bij de thema kleuren van de dag!

Ringkussen white lace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit schitterende ringkussen zal zeker opvallen tijdens de ceremonie! Mooie glanzende satijnen stof met een stukje kant in een hoek. In het midden zit een glinsterend kristal, met daar aan twee dunnen satijnen linten om de ringen mee vast te knopen. Jullie trouwringen zullen hier op schitteren!

Ringkussen double hearts wit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een ringkussen van zeer hoogwaardige kwaliteit, onmisbaar op de trouwdag! Gemaakt van heel fijn satijn, versierd met extra stukken satijn lint. Onder het embleem van de double hearts komen twee dunne satijnen linten vandaan, waar de trouwringen op vast gemaakt kunnen worden. De twee glinsterende harten zijn vast gemaakt met een speld, deze broche kan je dus na het trouwen ook los maken en bijvoorbeeld op je jas of tas spelden! Dit schitterende ringkussen is er ook in de kleur ivoor.

Ringkussen fairy tale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een ringkussen dat zo uit een sprookje vandaan lijkt te zijn gekomen! Dit is wel echt een super romantisch ringkussen met een schitterende tekst ‘And they lived happily ever after’ er op geborduurd met zilveren draad. De stof is van satijn en de trouwringen kan je vast maken aan de twee dunne satijnen linten die in het midden van het ringkussen vast zijn gemaakt met een glinsterend kristal.

Ringkussen heart satin white

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit prachtige ringkussen van wit satijn laat jullie trouwringen schitteren en maakt het uitwisselen van de ringen extra bijzonder! Het kussentje is gemaakt van wit satijn, met in het midden een gestrikt satijn lint om jullie trouwringen op vast te maken. Afgewerkt met een hart in het midden met glimmende steentjes er in. Dit ringkussen kan heel mooi gecombineerd worden met allerlei verschillende kleuren van jullie bruiloft thema!

Ringkussen vlinder satin white

Vlinders in je buik  van alle zenuwen en verliefdheid, en een vlinder op het ringkussen! De vlinder is een mooi symbool voor de liefde! Dit prachtige ringkussen is gemaakt van wit satijn en heeft in de breedte ook een mooi stevig satijnen strook. In het midden zit een mooie vlinder van doorzichtige kraaltjes met daar aan twee satijnen linten om de trouwringen mee vast te binden.

Hebben jullie een bijpassend thema met vlinders er in? Kijk dan ook even in de categorie vlinders voor nog meer super leuke, originele en mooi trouwartikelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ringkussen Tied with a bow ivoor

Een kussentje ingepakt als een sierlijk cadeautje! Gemaakt van satijn, versierd met enkele ivoor kleurige satijnen linten. Nog twee extra kleine linten om de trouwringen aan vast te maken, erg handig! Het uitwisselen van de ringen wordt zo extra bijzonder.

Laat een klein kindje het ringkussen naar voren dragen, dat is altijd een leuk moment, voor jullie als bruidspaar ook! Bespreek van te voren van de trouwdag af wie de trouwringen bewaard en bij zich houdt, zodat je daar als bruid of bruidegom niet aan hoeft te denken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ringkussen bridal tapestry ivoor

Een iets aparter ringkussen en echt te onderscheiden van anderen! Super mooi ringkussen met organza, kant en satijn gemaakt.  Aan het glinseterende steentje in het midden zijn twee satijnen lintjes vast gemaakt. Dit ringkussen is verkrijgbaar in het wit en ivoor! Je kan dus zelf kiezen welke kleur beter bij de bruidsjapon past!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ringkussen red roses

Dit is toch wel een van de meeste romantische ringkussens.. ben jij een echte romanticus? Dan past deze helemaal bij jullie! Dit ringkussen is gemaakt van zijde met donker rode roosjes op de voorzijde. In het midden zit een embleem met muziek nootjes van het nummer ‘always and forever’! Het ringkussen wordt geleverd in een mooie stevige doos met doorzichtig deksel zodat je deze mooi kan bewaren!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ringkussen elegance

Dit ringkussen is vrij simpel, maar daar door ook heel elegant! Gemaakt van satijn, versierd met linten en een glimmende gesp in het midden. Heel mooi te combineren met allerlei verschillende kleuren en thema’s!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ringkussen floral fantasy

Dit is een erg bijzonder ringkussen door de vorm: een hart! Een mooi symbool voor jullie relatie vol hartstocht! Heel mooi en fijn bewerkt met verschillende bloemetjes er op. In het midden van het hart zit ook een klein bloemetje en een strik van wit satijn, waar de ringen op bevestigd kunnen worden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Trouwartikelen.nl zijn veel van deze ringkussens in een complete collectie beschikbaar met bijvoorbeeld een gastenboek/ receptieboek, kousenbandjes, strooimandje en zelfs champagneglazen!

Nog een extra tip voor al deze prachtige ringkussens: Laat het ringkussentje tot aan de ceremonie netjes in de verpakking zitten, de satijnen stof is zeer delicaat en het zou zonde zijn als er een zwarte veeg op komt of iemand met vieze vinger aan zit waardoor er een vlek op komt. In het doosje zit het ringenkussen veilig opgeborgen en kan je er helemaal van genieten tijdens de trouwceremonie!

Tags: , , ,