De mooiste (bruids)paraplu’s voor je bruiloft

Het is nu halverwege mei en het lijkt nog steeds alsof het herfst is! Onverwachte regenbuien, en zelfs onweer.. Daar zit je op je bruiloft natuurlijk niet op te wachten! Maar niet getreurd: er zijn hele mooie paraplu’s die je kunt gebruiken voor je huwelijksdag. Geeft de weerman/ weervrouw slecht weer op? Steek de paraplu op en je hebt nergens last van. Zo ben je verzekerd van een droog bruidskapsel en kom je droog van locatie naar locatie! Als je een chauffeur hebt die jullie de gehele dag rijdt, zou je kunnen vragen of hij de paraplu voor je beet kan houden. Zo voel je je nog extra chique, en kan je zelf op andere dingen letten zoals netjes uit de trouwauto stappen met een gigantische hoepeljurk!

Hier enkele tips zodat je bruiloft niet in het water valt:

Tip 1: Probeer op je huwelijksdag toch tussen de regenbuien door een mooie fotoshoot te maken. Vaak zijn het korte regenbuitjes, en heb je toch vaak nog de gelegenheid om een paar mooie foto’s te schieten. Bedenk van tevoren hoe je de foto’s wilt hebben en in welke poses en met wie je op de foto wilt. Dat scheelt een hoop tijd! Schrijf het op een briefje en geef dit mee aan de ceremoniemeester zodat hij of zij om kan roepen wie er op de foto moeten op dat moment.

Tip 2: Heb je een mooie locatie gevonden waar je gaat trouwen, overleg of het mogelijk is om de fotoshoot binnen te houden. Bijvoorbeeld bij een oude trap, een piano of een knus hoekje in een kamer. Schijnt de zon die dag toch (wat wij voor iedereen hopen!) dan kan je alsnog buiten de foto’s laten maken.

Tip 3: Heb je een lange sleep aan je bruidsjurk? Zorg er dan voor dat je deze een beetje optilt als je buiten loopt, zodat je sleep niet door een plas gehaald worden. Het zou jammer zijn als je de rest van de dag met vlekken rond loopt op je sleep. Nog beter: Zorg er voor dat een van je bruidsmeisjes alert is, en je bruidsjurk behoedt tegen regen en grote plassen op straat.

Tip 4: Geef iedereen een vrolijke paraplu mee zodat het een bonte verzameling is van vrolijke paraplu’s. Dit geeft ook een leuk effect voor op de foto’s. Ook de groepsfoto waarbij iedereen een kleurige plu vast houdt, staat erg leuk. Laat de regen je dag niet verpesten maar maak er juist gebruik van!

Tip 5: Bang voor natte voetjes? Regenlaarsjes zou je kunnen aan doen om vervolgens op de locatie je glazen muiltjes weer aan te trekken. Vooral satijn kan niet goed tegen vocht en regen. Nu bedoelen we met laarzen niet van die boerenlaarzen, er zijn tegenwoordig ook zat andere alternatieven zoals witte laarsjes of met een vrolijk bloemenprintje er op!

Transparante paraplu

Als je liever niet zo’n opvallende paraplu wilt voor je bruiloft dan kan je kiezen voor een transparante paraplu. Deze kan je in geval van nood tevoorschijn toveren en geen regendruppel die jou kan tergen!

Koepel paraplu transparant

Er is ook een koepel paraplu zodat je ook geen wind en regen van de zijkant vangt. Erg handig als je bruidskapsel niet zo goed bestand is tegen sterke wind. Kruip gezellig met zn tweeën onder deze paraplu, en geen weer of wind die jullie wat doet! De paraplu’s zijn gemaakt van doorzichtig kunststof. Er zijn twee afmetingen, een éénpersoons en tweepersoons paraplu.

Duo paraplu

Op de bruiloft wil je natuurlijk geen moment gescheiden zijn van elkaar! Kruip knus onder deze duo paraplu en houdt elkaar droog en warm! Deze witte duo-paraplu heeft een aluminium stok, glasfiber baleinen, bijpassend gekleurde kunststof rubber coated handsvat, 10 banen en polyester doek. De afmeting is ongeveer 117 x 106 cm. Groot genoeg om met z’n tweeën onder te kruipen dus!

Bruidsparaplu chique

Voor een chique uitstraling tijdens een regenbuitje is deze paraplu zeer geschikt. In de kleur wit en ivoor verkrijgbaar. Match de paraplu dus bij de bruidskleding, dat is oog voor detail! De stok is van hout gemaakt en het doek van stevig polyester.

Hartjes paraplu

Jullie huwelijksdag staat natuurlijk in het teken van jullie liefde voor elkaar. Gebruik daarom niet zomaar een paraplu, maar een in de vorm van een hart. Dit staat erg leuk en geeft een verrassend effect.  Deze paraplu is uitstekend geschikt voor de bruiloft, en is er in de kleur wit, ivoor, fuchsia, roze en rood. Ook als het niet regent op de bruiloft is dit een leuk attribuut voor het maken van verrassende foto’s.

Bruidsparaplu van kant

Voor een tikkeltje Mary-Poppins uitstraling kan je deze prachtige bruidsparaplu gebruiken tegen alle regendruppels en zelfs felle zonneschijn! De paraplu is verkrijgbaar in het wit en ivoor, en gemaakt van kant.

Trouwparaplu zwart

Voor de bruidegom een zwarte, chique paraplu. Dit staat erg mooi wanneer de bruidegom ook een zwart trouwpak aan heeft. Geen donkere wolk die jullie bang maakt. Zo zijn jullie verzekerd van een droge aankomst op iedere locatie! Het doek is van zwart polyester doek en de stok van glasfiber.

Deze paraplu is ook verkrijgbaar in het donkerblauw, dat zal erg mooi zijn als jullie ook als themakleur blauw hebben. Of als de bruidegom een donkerblauw pak draagt!

 

Bruidsparaplu wit en ivoor

Natuurlijk hoop je op een stralende dag met een heerlijke zonnetje dat in je gezicht schijnt, maar in ons landje kan je altijd wel een onverwacht regenbuitje tegenkomen! Zeer mooie bruidsparaplu die jullie als bruidspaar kunnen gebruiken voor een regenachtige huwelijksdag! Je kan er gezellig samen onder kruipen want de doorsnede is 1.3meter. Groot genoeg dus om knus samen onder te kruipen met je kersverse bruid(egom)!

 

 

Paraplu Just Married

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erg leuke en compacte paraplu. Met een klik op de knop springt de paraplu open. Het handvat is erg chique en gegraveerd met de tekst ‘Just Married’. Dat maakt deze paraplu ook erg leuk om cadeau te doen. Je kan kiezen uit de kleuren zwart en wit.

Tags: , , ,