Je bruiloft in een tent? YES!

tent3

Er zijn eindeloos veel plaatsen waar je in Nederland kan trouwen. Van heuse kastelen, boten, wolkenkrabbers tot simpele restaurantjes. Maar wat dacht je van trouwen in een tent? Helemaal uniek omdat deze plek speciaal voor jouw bruiloft opgezet en aangekleed wordt. Het enige wat je nodig hebt is voldoende ruimte buiten.

 

Thema voor je bruiloft in tent

Er zijn verschillende type tenten; van tipi’s en partytenten tot een heuse circustent! Bedenk wat je mooier vind, en aansluit bij jouw bruiloft thema. Wil je bijvoorbeeld een rustiek vintage thema of ga je voor chique? Voor ieder thema is wel een bijpassende soort tent.

Decoratie in de tent

Een tent is maar gewoon een tent zonder versiering en decoratie. Haal dus wel de juiste decoratie in huis om de tent om te toveren tot een waar feest paleis! Met lampionnen, papieren waaiers, slingers en pom poms transformeer je zelfs de meest simpele tent om tot een onvergetelijke feest locatie. Met doeken, lantaarns en vrolijke tafeldecoratie maak je het decor helemaal af.

tenten-bruiloft

Vier je feest in de tent, of houd er de receptie. Zet een mooie buffet tafel klaar voor het avondeten, of leg er een dansvloer neer en maak er een spetterende avond van! Een tent is zo veelzijdig dat je er alle kanten mee kan. Het kan aanzienlijk schelen in de kosten door te trouwen in een tent. Laat je gasten genieten en laat al het werk door professionals doen die alle zorg uit handen nemen op jouw trouwdag. Zo kan jij straks optimaal genieten samen met je liefje!

Door storm en regen..

Het weer in Nederland kan helaas best onvoorspelbaar zijn. Zo zit je de ene dag in het zonnetje op een terras, de volgende dag doe je het liefst je dikke vest aan bij de open haard. Het kan best zijn dat het weer tegen valt en je geen zonneschijn hebt, maar bakken met regen uit de lucht vallen. Wees dus voorbereid op de ergste scenario’s, dan ben je overal op voorbereid. Hier enkele tips:

– Zorg voor paraplu’s. Niet alleen voor jezelf, denk ook aan de gasten.
– Leg een stapel dekens neer, waarin de meisjes zich kunnen hullen die met korte strapless feestjurkjes lopen. Zo vat niemand kou, en wordt het een cosy bruiloft!
– Zorg dat de vloer in de tent droog blijft. Een vloer kan je huren, en zo kan je ook extra goed dansen op mooie houten vlonders.
– Kaplaarzen aan? Je hebt hele mooie, die jouw voetjes lekker droog houden en schoon tegen de modder. Draag in de tent, wanneer je overdekt bent weer je glazen muiltjes als je dat wilt.
– Heathers zijn ideaal voor de frisse avondlucht, de gasten kunnen zich hier lekker aan warmen.
– Misschien nog wel leuker is een kampvuur, pak de zakken marshmellows er maar bij!

Succes met jouw bruiloft in een tent!

Bekijk hier nog veel meer gave trouwartikelen en idee├źn voor jouw bruiloft!

Tags: , ,