10 écht originele ideeën voor je bruiloft

taarttopper-vissen

Iedere bruiloft is weer anders, de ene net even wat leuker dan de andere. Met originaliteit scoor je ook punten en heb je niet een twaalf-in-een-dozijn bruiloft. Om op te vallen en je gasten te verrassen geven we je leuke ideeën om mee aan de slag te gaan. Ready? Let’s go:

1.) Geloof me, de Ohh’s en Aahhh’s zul je rondom aan tafel horen. Bedrukte servetten zijn nog nieuw en heel erg persoonlijk en origineel om te gebruiken voor je bruiloft. Natuurlijk ook voor andere feestjes en gelegenheden zoals een verjaardag, jubileum of je verlovingsfeest! NIEUW: ze zijn er nu in verschillende maten, kleuren, teksten en opdruk te bestellen!

2.) Je zou het haast zonde vinden om op te eten.. Het bedrukte snoep, ofwel, snoep in het algemeen doet het altijd zeer goed op een bruiloft. Geloof me als ik zeg dat mensen een Candybar letterlijk aanvallen soms en met een zak zo-vol-als-mogelijk scheppen om lekker uit te snoepen. Nu zijn de bedrukte snoepjes (hartjes, pepermuntjes en spekjes) érg gaaf om ook daar bij te zetten, of te gebruiken voor de bedankjes.

idee-bruiloft-blog

3.) Het topje van de bruidstaart maak je af met een unieke taarttopper, die helemaal bij jou en je Lief past. Bedank wat jullie typeert en waar jullie heel herkenbaar in zijn. Denk aan een sport zoals voetbal of hockey, of misschien wel een fiets, of motor? Kijk zelf maar eens naar de uitgebreide mogelijkheden.

4.) Hoe leuk is het om (net als je kinderfeestjes vroegah) een uitgebreid thema te kiezen voor je bruiloft! Sprookjes/ Vintage/ Shabby chic/ Beach/ Butterflies/.. noem maar op! Natuurlijk vind je hier de leukste ideeën bij die allemaal bij het thema passen.

5.) Denk aan de details zoals.. de manchetknopen van de bruidegom! Kies een leuk design uit, waardoor het bruidspak nog meer zal schitteren.

6.) De diverse bars en kraampjes zijn helemaal hip, maak daarom een originele kraam met daarop de lekkernijen van jou en je Lief. Om van te smullen! Zoals een ouderwetse limonadekraam, die je natuurlijk zelf in elkaar timmert;)

7.) Hang in de wc’s bij de trouwlocatie rollen wc papier op met een printje. Lachen dat de meeste gasten zullen!

8.) Een Photobooth 2.0. De photobooth kennen we nu inmiddels wel, maar denk een stapje verder en bedenk een creatief idee als achtergrond, zoals deze maan met sterren. Met een andere achtergrond is ju DIY photobooth helemaal top origineel!

9.)

Tags: , ,