Trendkleuren van 2016: Roze en blauw

rose-blauw-lantaarns

Je bruiloft in de trend kleuren van 2016: roze en blauw. Wij zeggen: wauw! Je kan de twee kleuren perfect bij elkaar matchen; vrouwelijk en mannelijk bij elkaar en door elkaar. We geven je tips en inspiratie om deze kleuren te gebruiken in jouw perfecte bruiloft thema.

Roze en blauwe decoratie voor je bruiloft

De kleuren roze en blauw kan je in diverse tinten gebruiken. Licht blauw en roze geeft een zachte en romantische uitstraling. Donker blauw en roze een feestelijk en stoere uitstraling, kies zelf wat jij het mooiste vind, en houd je met alles aan dit kleuren palet van de uitnodiging tot aan de decoratie. Juist de kleine details zoals vaasjes met bloemen en bedank-kaartjes worden zeer gewaardeerd. Zoek dus mooie decoratie uit die bij jouw thema passen.

Bij de bakker kan je de bruidstaart in het roze bestellen, yum! De Save the date kaart is.. roze! En ook de decoratie binnen en buiten komen de kleuren weer terug. Dit geeft de bruiloft een geheel, en brengt heel veel sfeer.

roze-blauw-thema2016

 

Jouw bruidsjurk kan je vast ook wel in het pastel roze bestellen, wat een mooie, romantische kleur! Het bruidsboeket vult de bloemist op met roze en blauwe bloemen. Blauwe bloemen zijn wel erg zeldzaam, dus vraag je bloemist welke bloemen gebruikt kunnen worden en of deze wel leverbaar zijn in het seizoen dat je trouwt.

roze-blauw-thema-2016

roze-blauw-thema-decoratieRoze balonnen? check! Roze en blauwe lampionnen schitteren s’ avonds wanneer het donker wordt, en geven ook overdag door de vrolijk keur heel veel sfeer. En met Something Blue kan je ook wel een idee of wat kwijt, zoals een mooi geborduurd zakdoek, of een kousenband.

 

Succes met de voorbereidingen van jouw bruiloft! En.. wordt het ook blauw en roze voor jou?

(Foto’s via: weddingchicks.com/ hanginglanterns.co.uk/ stylemepretty.com/ elizabethannedesign.com/

Tags: , , ,