10 tips om er fantastisch uit te zien op je bruiloft foto’s

foto-bruiloft-tip3

Iedereen wil er op z’n best uitzien op een bruiloft. Vooral op je eigen bruiloft! Je laat je opmaken en je haar mooi opsteken, en je hebt de mooiste jurk OOIT aan. Hierdoor zal je er fantastisch uit zien. Maar er is meer dan dat wat jouw foto’s super mooi maakt. Het gaat er ook om hoe jij je voelt, hoe je poseert (of juist niet poseert), hoe je je gedraagt en lacht. We geven je de beste tips voor fantastische bruiloft foto’s waar je met een grote glimlach en een warm gevoel naar terug kan kijken.

1.) Jij hebt vast al een afspraak staan bij de manicure, maar kijk ook eens naar de handen van je (aanstaande)man. Misschien is hij ook wel klaar voor een manicure. Nee mannen, dat is echt niet zo gek, en wees maar niet bang dat je nagellak op krijgt, dat wordt overgeslagen. Maar met modder onder je nagels kan je niet op je bruiloft verschijnen. Ga dus gezellig mee met je aanstaande en relax en geniet! Als jullie beiden mooie nagels hebben kunnen er mooie close-up foto’s gemaakt worden van o.a. jullie ringen.

foto-bruiloft-tip2

2.) Zorg er voor dat je als bruid ‘s ochtends omkleed in een ruime, lichte kamer met heel veel lichtinval, zo komen de ‘getting ready’ foto’s het mooist tot zijn recht, en sta je er super op. Ruim deze kamer vantevoren helemaal op, en leg alleen de dingen neer die je op het moment van klaar-maken echt nodig hebt.

3.) Let op de make-up die je krijgt. Te donkere ogen zorgen voor kleine ogen, wat niet mooi uitkomt op foto’s. Zorg dat je een professionele visagiste hebt die weet wat make-up met je doet. Zorg voor een frisse look, en make-up waardoor je ogen groter lijken.

4.) Natuurlijk zonlicht is geweldig, maar teveel zon kan het juist weer nadelig werken (waardoor je je ogen dicht moet knijpen). Hang in dat geval een stuk doorzichtige stof voor het raam dat het licht breekt.

5.) Eet goed op je bruiloft, en begin de dag met een gezond ontbijt. Daardoor voel je je goed en vol energie. Dat zie je terug op de foto’s. Die jurk pas je nu toch wel!

6.) Neem voldoende rust op je trouwdag. Neem af en toe een moment samen om tot rust te komen en te genieten, dat is belangrijk. Zo blijf je relax en dat zie je terug op de foto’s.

7.) Vermijd zoveel mogelijk het echte poseren wanneer dat niet nodig is. Maak tijdens de fotoshoot heel veel plezier samen en maak grapjes, dan zie je een echte lach op je gezicht en geen geforceerde nep-lach. Ook dat kan soms mooi zijn, maar een natuurlijke glimlach is toch altijd mooier.

8.) Staan er lelijk meubels op de trouwlocatie of in de kerk, gooi er dan een kleed over. Zeker de stoelen waar jullie op zitten tijdens de ceremonie zijn belangrijk, die zie je veel op de foto staan. Decoreer of versier deze, of huur mooie zitjes.

foto-bruiloft-tip1

9.) Bruidjes, houd het boeket laag ter hoogte van je middel. Dit is belangrijk omdat zo iedereen je jurk goed kan zien waar je een fortuin in hebt gestoken!

10.)  Geniet echt van elk moment op je trouwdag, samen met je Lief. Wees jezelf en maak plezier. Je trouwfoto’s zullen dat reflecteren.

Natuurlijk zij wij erg benieuwd hoe jouw trouwfoto’s uiteindelijk zijn geworden!

(Fotocredit: ellisphotostudioblog.com)

 

 

Tags: , ,