Gave photo booth props voor je bruiloft

fotoprops-a-vintage-affair

Foto’s van je bruiloft zijn onmisbaar en van grote waarde. Je kan met een glimlach op je gezicht terug kijken naar alle leuke, lieve, romantische en gekke momenten die jullie samen hebben beleefd op jullie bruiloft.

photobooth-bruiloft

Photobooth fotohokje op je bruiloft

Daarom is het ook ideaal en een gaaf idee om een photo booth (fotohokje) te maken voor je bruiloft! De gasten kunnen op die manier een foto (laten) maken en deze in een fotoboek plakken. Later op de avond worden de foto’s steeds gekker en creatiever en lig je samen met je vrienden en vriendinnen in een deuk in het fotohokje.

Creëer een gaaf fotohokje door gebruik te maken van een achtergrond en decoratie. Je kan hier heel creatief allerlei gave achtergronden voor verzinnen zoals hout, stof of oude deuren. Versier het fotohokje met roze ballonnen, slingers, pom poms, lampionnen, een gaaf achtergrond doek of banner en bordjes.

photobooth-fotohokje-bruiloft

Snorren op stokjes

Om de photobooth nóg leuker te maken koop je zogenaamde photo props; snorren, brillen, hoedjes en borden op stokjes. De gasten doen een gekke snor voor of een maf hoedje op en tadáa je foto’s zijn hilarisch om terug te zien.

De photoprops vintage affair zijn al helemaal kant en klaar op een stokje voor je gemaakt en kunnen direct gebruikt worden.

fotoprops-vintage-affair

Bestel de photo props voor je fotohokje hier!

PS: wegwerpcamera’s zijn ideaal voor het gebruik van de fotohokjes, zo hoef je niet te riskeren dat je dure fototoestel ineens ‘verdwenen’ is. De wegwerpcamera’s zijn in vele kleuren en designs te bestellen bij Trouwartikelen.nl.

Tags: , ,