Snoepzakjes voor je bruiloft

snoepzakjes-candybar-kit

Wie houd er niet van.. snoep. Er is zoveel keus dat iedereen wel een favoriet soort snoep heeft. Wat heerlijk om je gasten te verwennen met een zakje snoep, of nog beter, een candybar waar ze zelf de snoepzakjes mee kunnen vullen. Groot of klein, oud of jong, iedereen wordt wild als een klein kind in een snoepwinkel wanneer ze een candybar snoep buffet zien!

snoepzakjes-candybar-kit

Snoepzakjes voor je bruiloft

Met gave snoepzakjes met een mooi design maak je de snoep bar echt in stijl. De grijs met wit gestreepte snoepzakjes doen je denken aan een Mary Poppins 50 ‘s stijl, of aan de kermis van vroeger.

De Love is Sweet zakjes hebben een vintage uitstraling en passen perfect bij een bruiloft met vintage thema.

snoepzakjes-just-my-type

Waar kan je de snoepzakjes voor gebruiken

De snoepzakjes zijn perfect om te vullen met snoep, maar ook voor andere doeleinden zijn ze te gebruiken. Zo kan je er de trouwbedankjes mee in pakken om ze extra feestelijk te maken. Plak de zakjes dicht met een vrolijke sticker. Zo heb je in een handomdraai gave trouwbedankjes die mooi ingepakt zijn.

De snoepzakjes zijn ook erg geschikt om een kaartje in te doen, of een trouwfoto die op de bruiloft is gemaakt. Zo wordt het snoepzakje als envelopje gebruikt.

En heb je een paar snoepzakjes over? Gebruik ze na de bruiloft dan om kleine cadeautjes mee in te pakken of kaartjes in te verzenden.

 

Bij snoepzakjes hoort.. snoep!

Gebruik een bepaald thema voor het snoep zoals Oud-Hollands: met peerdropjes, salmiokrondjes en kaneelstokjes. Of denk eens aan jullie favoriete koekjes; zoals kletskoppen, stroopwafeltjes of chocoladekoekjes. Wat zal het worden?

Wil je als trouwbedankje bruidssuikers mee geven aan de gasten? Gebruik de hippe en originele zakjes om de suiker snoepjes in te verpakken. Om de snoepzakjes te sluiten kan je een persoonlijk bedrukte sticker plakken.

Bestel de snoepzakjes hier.

 

 

Tags: , ,