Pepermuntjes bedrukken

pepermuntjes-bedrukken

Pepermuntjes bedrukken met jouw persoonlijke tekst

Pepermuntjes zijn een lekkernij waar je iedereen blij mee kan maken. De frisse smaak en de harde bijt zijn lekker voor tussendoor, ook op een bruiloft. Je kan de pepermuntjes bedrukken met een tekst en logo naar keuze, zodat ze gepersonaliseerd zijn met bijvoorbeeld jullie namen en trouwdatum. Dat is erg gaaf en origineel.

pepermuntjes-bedrukken

Er zijn verschillende grootte pepermuntjes. Zo kan je kiezen tussen kleine ‘normale’ pepermuntjes of juist grote van 28mm zodat de tekst nog beter leesbaar is. Op de kleinere pepermuntjes is de tekst ook goed tekst leesbaar.

Ook kan je kiezen welke opdrukkleur past bij jouw bruiloft. Rood, zwart, blauw, roze of toch groen, welke kleur wordt het?

Pepermuntjes bedrukken voor bedankjes

De bedrukte pepermuntjes zijn ideaal om te gebruiken als trouwbedankjes. Vul leuke doosjes of zakjes met de pepermuntjes, en je gasten hebben een leuke en lekkere herinnering aan jullie bruiloft. Geef de trouwbedankjes aan het einde van de dag mee, zodat zij er onderweg en later van kunnen genieten, en even terug denken aan jullie geweldige trouwdag.

Je kan de pepermuntjes ook uitdelen of klaarleggen in een schaal wanneer de receptie of kerkdienst begint. Dat zullen de gasten echt waarderen. Smikkelen maar!

Pepermuntjes bedrukken voor iedere gelegenheid

Niet alleen voor een bruiloft kan je pepermuntjes laten bedrukken. Denk ook aan een geboorte, een huwelijksfeest jubileum of een verjaardag. Ook hier voor kan je leuke zakjes en doosjes gebruiken. Zo’n klein geschenk is een groots gebaar, waar jullie gasten zeker blij mee zullen zijn.

Bestel de bedrukte pepermuntjes

zakje-steekzakje-baby-foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,