Chocolade dragees om je bedankjes mee te vullen

chocolade-dragees-love-zakjes

De chocolade dragees, ook wel bruidssuikers genoemd, zijn ideaal om te gebruiken als vulling voor de zakjes of doosjes die je uitdeelt op je bruiloft. De heerlijke chocolaatjes zijn ovaal van vorm en hebben een afmeting van ongeveer 150 mm x 75 mm. Van buiten zijn ze gemaakt van suiker, en als je deze harde buitenkant open bijt zie je de vulling van heerlijke chocolade. Ze zijn lekker zoet en knapperig door de harde suikerlaag. Probeer er maar van af te blijven wanneer je de bestelling in huis hebt..

chocolade-dragees

Na het uitzoeken van de kleur chocolade dragees, kan je op zoek naar de juiste zakjes. Deze zijn allemaal verschillend van formaat, waardoor het lastig is om in te schatten hoeveel chocolade dragees er in passen. Daarom heb ik hier onder onze favoriete zakjes op een rijtje gezet met daarbij ons advies hoeveel dragees je er het beste in kan doen.

Organza zakjes vullen met chocolade dragees

De organza zakjes zijn verkrijgbaar in allerlei mooie kleuren; wit, ivoor, roze, rood, blauw. Zo kan je de bedankjes bij de themakleur van je bruiloft laten passen.
In een zakje passen ongeveer 13 tot 15 chocolade dragees. In het zakje hieronder op de foto zitten 13 stuks, dan zie je dat het zakje al aardig goed gevuld is.

chocolade-dragees-organza-zakje

Linnen zakjes Love vullen met chocolade dragees

De linnen zakjes Love zijn geweldig voor een vintage geïnspireerde bruiloft. Ze zijn op de voorkant bedrukt met LOVE 100% sweet.
In een zakje passen 10 tot 13 chocolade dragees.

chocolade-dragees-love-zakjeschocolade-dragees-love-gevuld

Bruidspaarzakjes bruid & bruidegom

Deze super originele zakjes zijn apart van elkaar te bestellen.
In een zakje passen 10 tot 13 chocolade dragees. Door het volume en gewicht van de chocolade dragees blijven de zakjes goed staan, zodat je de jurk en de smoking goed ziet.

chocolade-dragees-bruidspaarzakjes

 

Stel hier jouw favoriete zakjes met chocolade dragees samen!

Tags: , ,