Te gekke foto’s van je bruiloft met een wegwerpcamera

wegwerpcamera-trouwen

Wegwerpcamera’s zijn terug van weg geweest en super hip om te gebruiken tijdens je trouwen. Wil je geen ogenblik missen en ieder moment van de dag vastleggen? Gebruik dan wegwerpcamera’s. Geef ze aan je daggasten en steek er zelf ook een in je bruidstasje.

wegwerpcamera-trouwen

Zo heb je op ieder moment van de dag een fototoestel bij de hand en kan je – klik – snel een foto schieten van een leuk moment, en die zijn er genoeg!

De wegwerpcamera’s zijn verkrijgbaar in verschillende designs zodat ze passen bij het thema of de kleur van jouw bruiloft.

 

 

Waar staat ASA voor?
De wegwerpcamera’s zijn 200 of 400  ASA. Nu hoor ik je denken; wat betekend dat? ASA staat voor American Standardisation Association. Met deze term wordt de lichtgevoeligheid van het fotorolletje aangegeven. Camera’s met 400 ASA geven lichtere foto’s dan 200 ASA.

Maar tja, hoe gebruik je zo’n wegwerpcamera ook al weer? Lees verder hoe je de mooiste resultaten krijgt, want dat is waar het allemaal om draait.

Flits, flitser, flitst
Op al onze wegwerpcamera’s zit een flitser. Handig, want zo kan je foto’s maken van ‘s ochtends tot ‘s avonds. Met daglicht maak je de mooiste foto’s. Wordt het donkerder buiten, of ben je binnen, zet dan de flitser aan. Voorop de camera zit een knopje die je aan kan zetten. Binnen enkele seconden is de camera klaar voor gebruik.

Na iedere gemaakte foto draai je het rolletje handmatig door.

Volgeschoten en dan..
De volgeschoten camera’s kan je inleveren en laten ontwikkelen bij een supermarkt, fotozaak of drogisterij bij jou in de buurt.  Het ontwikkelen duurt ongeveer een week. Heb je dat geduld niet? Bij sommige winkels hebben ze 1-uur service, dan zijn je foto’s na een uur al klaar.

Dubbel genieten!
Koop een mooi album en plak daar de foto’s in. Iedere keer weer zal het genieten zijn om de foto’s te zien. Maar goed dat je een stel wegwerpcamera’s hebt gekocht, anders had je die superleuke kiekjes niet gehad.

En vergeet op je bruiloft niet een selfie te maken van jou en je kersverse echtgenoot;)

Bestel de wegwerpcamera voor je bruiloft!

Tags: , ,