Decoratie voor de trouwauto

Op een alledaagse dag denk je er niet zo bij na hoe je van A naar B komt. Maar op je trouwdag is dat toch wel anders. Dan stap je niet zomaar in de bus, de metro of op de fiets (Alhoewel.. dat natuurlijk ook kan). Of je nu per koets, limousine of oldtimer op de locatie aan komt, decoratie voor het trouwvervoer is wel erg leuk! We helpen je met de leukste ideeën voor het versieren van jullie trouwvervoer.

auto-justmarried

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weet jij al waar jullie straks in vervoerd worden? Er is zo veel keus! We zetten de meeste gebruikelijke vervoersmiddelen voor je op een rijtje.

– Luxe auto. Zo’n speciale dag als je bruiloft vraagt om een extra bijzondere rit. En wat is er nu leuker om eens in een super de luxe auto rond te rijden. Of nog beter, door een chauffeur rond gereden worden. De keuzes zijn enorm, van een stretched Hummer tot een Crysler bezet met Swarovski steentjes.

– Old timer. Een echte klassieker. De old timer is ook in heleboel varianten verkrijgbaar. Van een opgeknapte Kever cabriolet, tot een chique Rolls Royce. Wanneer je een vintage bruiloft thema hebt, is een old timer érg toepasselijk.

– Sportauto. Dit is meestal meer de droom van een man. In een sportieve knalrode Ferrari of Mustang een dag rond rijden, dat is niet verkeerd! Over het algemeen zijn sportauto’s wat kleiner. Let er dus op dat je in je bruidsjurk wel in de auto past. Het zou jammer zijn als je jurk half uit de auto moet hangen omdat je hoepelrok er niet bij past!

– Koets: Voor een ware sprookjes bruiloft is de koets toch wel het ultieme vervoer. Met een koetsier en witte paarden er voor. Wie wilt dat nu niet!

– Bus. Om iedereen in een keer mee te nemen van A naar B is het handig om een bus te huren. Zo hoeven de gasten niet zelf de auto in te stappen en zich door het verkeer te verplaatsen. Zij nemen rustig plaats in de bus en genieten van een ontspannen ritje. Ook bussen zijn er in verschillende soorten, denk bijvoorbeeld aan een Engelse rode dubbeldekker of een oude gele schoolbus. Gaaf!

trouwvervoer-decoratie

Spiegelhoes Just Married
Deze set bestaat uit twee hoesjes die gemakkelijk over de zij-spiegels van de auto te schuiven is. Met behulp van enkele clipjes kan je de hoesjes vast zetten zodat deze er onderweg niet vanaf waaien.

Antennestrikjes
Niet alleen aan de trouwauto wordt gedacht Ook de auto’s van de gasten krijgen een vrolijk tintje. De antennestrikjes hebben een lang lint waar door je ze gemakkelijk aan de antenne vast kan knopen. Heeft een auto geen antenne, wat steeds vaker voor komt, dan kan je deze ook aan de zijspiegel binden. Het is ook gemakkelijk voor de gasten om elkaar te volgen wanneer iedereen hetzelfde lintje om zijn auto heeft gebonden.

Als je handig bent kan je met een mooi lint ook zelf antennestrikjes maken. Gebruik een aantal gekleurde linten, minstens drie. En maak een mooie knoop in het midden. Gebruik een dun lint, die gemakkelijk te knopen is, voor het vastmaken aan de antenne.

Raamsticker
Het leuke aan de raamstickers is dat je deze kan laten personaliseren met jullie namen en trouwdatum. De raamstickers zijn zelfklevend en plakken op bijna iedere vlakke ondergrond. Op het raam van de trouwauto blijven deze perfect kleven. De stickers zijn in allerlei verschillende designs te bestellen.

trouwvervoer-decoratie2

Pompoms
De pompoms zijn voor heel veel doeleinden geschikt ter decoratie. Zo ook voor de trouwauto! Je kan de pompoms aan een touw vast maken achter de auto, net zoals ze vroeger blikjes aan een auto vast bonden. De kleine pompoms zijn verkrijgbaar in het wit en rood.

Autovlag
De autovlag valt goed op en het is voor iedereen duidelijk dat het bruidspaar PAS GETROUWD is. Heel erg leuk om aan de trouwauto te bevestigen nadat het bruidspaar uit het gemeentehuis komt.  Je klemt de vlag heel gemakkelijk en veilig tussen het raam.

Nummerbord Just Married
Op het nummerbord staan geen cijfers en tekens maar: JUST MARRIED.

 

Tags: , , ,