Foto rekwisieten voor je bruiloft photobooth

Het fenomeen PHOTOBOOTH (fotohokje) wordt steeds populairder in Nederland. En waarom niet? Het is leuk! Het is origineel en je hebt een super leuk aandenken én extra foto’s van je bruiloft.

Een gastenboek is erg leuk en persoonlijk. Gasten kunnen een berichtje voor je achterlaten, jullie feliciteren en het beste wensen. Maar daarbij is een photobooth natuurlijk ook érg leuk omdat je dan iedereen terug kan bekijken op de foto’s.

photobooth-achtergronddoek

Vijf redenen voor het maken van een PHOTOBOOTH op je bruiloft:

1. Het is een leuk aandenken. De foto plak je in het trouwalbum achterin, of bij het gastenboek. Het blijft leuk om na de bruiloft het boek uit de kast te pakken en iedereen terug te zien
2. Je weet precies wie er op je bruiloft zijn geweest. Niet iedereen kot op de foto te staan, en dat is jammer. daarom is de photobooth perfect omdat iedereen op de foto komt te staan!
3. Het geeft plezier. Hoe leuk is het even zo’n gek foto momentje met vrienden of familie. Gekke bekken trekken en de leuke photoprops gebruiken.. Daar ga je vanzelf van lachen. SMILE!
4. Een leuke bezigheid: Gasten vinden het leuk om ergens mee bezig te zijn iets te doen. Heel de avond aan de bar hangen is gezellig, maar als er een activiteit is kunnen de gasten dat erg waarderen.

photobooth-Collage

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ga je te werk? 
Voor het leukste resultaat zal je wel enige voorbereidingen moeten treffen. Denk aan een leuke achtergrond of voorgrond, foto rekwisieten, een camera etc.  Lees verder en wij geven je de beste tips voor het leukste resultaat.

STAP 1. Een leuke achtergrond

Een welkomstbanner of spandoek zou hier prima voor gebruikt kunnen worden.
Maar helemaal ideaal en super leuk zijn de hiervoor onze speciale photobooth achtergrond doeken. Die kan je laten personaliseren met jullie eigen namen en trouwdatum. Hang het doek op een leuke plek, dat kan zijn buiten of binnen. Overdag is het leuk om deze bijvoorbeeld in de tuin te hangen. ‘s Avonds kan je deze op een goed verlichte plek hangen zodat de foto’s een juiste belichting hebt.

Voor de voorgrond kan je denken aan een mega grote fotolijst, een mega polaroid waar jullie als het ware in staan, of een fotowand met schilderijtjes.

STAP 2. Leuke artikelen om de photobooth mee op te vrolijken:
Lampion lantaarns
Pompoms
Ballonnen
Slingers
Lange, sierlijke linten

Bevestig de decoratie of versiering op voor het achtergrond doek. Zo creëer je direct een extra feestelijke achtergrond, en extra vrolijke en feestelijke foto’s.

STAP 3. En natuurlijk de foto rekwisieten ofwel photoprops om de foto’s lekker gek me te maken!

Met deze twee leuke en originele sets hoef je geen feestwinkel te plunderen, maar kan iedereen gebruik maken van de bordjes. ZO LEUK!

fotoprops-a-vintage-affair

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze photo props zijn ook heel leuk om te gebruiken op andere (kinder)feestjes. De photo props zijn gemaakt van stevig karton en kunnen gemakkelijk beet gehouden worden door de houten stokjes.

photoprops-party

Enkele laatste TIPS voor het maken van een PHOTOBOOTH voor je bruiloft:

Tip 1. Zorg er voor dat één iemand de camera bediend.
Tip 2. Gebruik een digitale camera. Dan kunnen ze direct terug bekeken worden.. Geen scherpe foto? Klik dan maak je er nog één, twee of drie. Na de bruiloft upload je de foto’s direct op je computer en kan je de leukste foto’s er uit pikken.
Tip 3. Stel iemand verantwoordelijk. Dat is handig en heb je een aanspreekpunt en kan degene iedereen aanspreken en vragen of hij/zij al op de foto zijn geweest.
Tip 4. Maak duidelijk dat er een photobooth is. het zou jammer zijn als je helemaal je best doet om een leuke photobooth te maken, en niemand snapt er wat van of loopt er voorbij. Zet dus een groot bord neer, en laat iemand gedurende de avond nog een keertje omroepen dat iedereen op de foto MOET;)
Tip 5. Stuur de foto, en de mooiste trouwfoto van jullie twee op in een envelopje, samen met een bedank kaartje naar de gasten na de bruiloft. Zo kunnen ook zij nagenieten van de foto’s vn hun zelf én van jullie!
Tip 6. Plak de foto’s in. En blijf genieten jaar na jaar!

 

Heel veel plezier! En wij van Trouwartikelen.nl zijn natuurlijk ook érg benieuwd naar jullie foto’s!

Tags: , , ,