Trouwbedankjes voor lovebirds

Zijn jullie ook op zoek naar leuke trouwbedankjes? Dat is nog best moeilijk, want je wilt iets wat bij jullie past, bij het thema van de bruiloft en óók nog eens dat de bruiloft gasten er blij mee zijn.

Het is leuk om een tule zakje te geven met daar in een aantal bruidssuikers, maar na drie happen is het op en blijft er weinig van de herinnering over. Wil je dat de gasten écht een blijvende herinnering krijgen aan jullie bruiloft? Dan moet je vooral praktisch denken! Ik zet voor jullie de leukste trouwbedankjes op een rij, met als thema love birds. Deze lovebirds zijn zó leuk en romantisch! Hier maak je gegarandeerd iedereen blij mee! En iedere keer wanneer zij, de bruiloft gasten,  het bedankje gebruiken zullen ze terug denken aan jullie fantastische bruiloft!

De wijnfles-stop LOVEBIRD
trouwbedankje-wijnflestop-lovebird

Een lekker wijntje op zijn tijd, daar kan bijna iedereen wel van genieten. Een rosé voor een warme zomerse dag. Maar wat doe je met de rest van de fles als deze nog niet leeg is? De kruk er proberen terug in te stoppen met heel veel moeite, een plastic zakje om de opening binden.. óf: een super mooie wijnfles-stop gebruiken. Daar zeggen wij JAA tegen!

De wijnfles-stop is gemaakt van wit keramiek, en heel mooi afgewerkt. Het doosje is wit met blauw, op de voorkant staat met sierlijke letters LOVE BIRD.

Het schijnt nog bewezen te zijn dat iedere dag een glaasje wijn gezond is. Dus ik zeg: PROOST! op het bruidspaar!

 Peper en zout-stel LOVEBIRD

Misschien is dit wel het meest praktische trouwbedankje denkbaar. Bijna iedere dag voeg je aan het avondeten wel een snufje zout of peper toe, als smaakmakers. Of tijdens de zondagse brunch een beetje zout op je eitje.. Hoe dan ook, deze trouwbedankjes zijn super handig en praktisch, leuk vormgegeven en een echte verrassing voor de bruiloft gasten!

trouwbedankje-peperzoutstel-lovebird

Detwee schattige vogeltjes liggen op een bedje van papiersnipsels, wachtend om uit te vliegen! Het doosje zelf is ook erg mooi vorm gegeven, met op de voorkant de tekst; Love, rest, dream, nest. Om de doosjes te personaliseren kan je er lintjes bij bestellen met jullie namen en trouwdatum er op.

Flessenopener LOVEBIRD

Ook dit is weer een heel praktisch trouwbedankje. De mooi vormgegeven flessenopener is gemaakt van chroom, en met de staart van deze LOVEBIRD wip de de fles van elke dop met gemak open. Een zeer welkome verassing voor de bruiloft gasten, waar ze zeker weten blij van worden.

flessenopener-lovebird

Nietalleen de flessenopener is mooi vormgegeven; het doosje mag er ook wezen! In een zwart-met-wit barok printje en doorzichtige deksel is deze klaar om te geven. Helemaal afgemaakt met een organza strik en een kaartje waar op staat ‘For You’.

Tags: , , ,