Perfecte bedankjes voor een Italiaanse bruiloft

Als ik aan Italië denk dan komen deze dingen als eerste in mij op: anti-pasti, gondelbootjes, gezellige eettentjes, kleine oude steden, Vespa’s, auto’s met drie wielen en.. pizza’s!

Met uitstek zijn Italianen ontzettend goed in het maken van pizza’s. Ben jij van Italiaanse afkomst en wil je daar wat van terug laten komen tijdens je bruiloft? Dat kan! Wij hebben de leukste Italiaanse trouw bedankjes voor je bruiloft.

De pizzasnijder a slice of love zit mooi ingepakt in een doosje, met bijpassend design. De pizzasnijder zelf is super gemakkelijk te gebruiken, en komt door iedere pizza bodem heen! Dit zijn praktische en originele trouwbedankjes die de bruiloft gasten erg zullen waarderen en nog gebruiken voor jaren!

pizzasnijder-a-slice-love

 

 

Zijn jullie Italiaans? Je bent natuurlijk trots op je afkomst en je wilt je gasten er iets van meegeven en van al het goede laten genieten.

Enkele leuke tips voor een bruiloft in Nederland met een Italiaans thema:

– Genoeg leuke Italiaanse restaurantjes in Nederland te vinden! Bijvoorbeeld Happy Italy, gevestigd in onder andere Rotterdam en Tilburg. Met heerlijke broodjes, salades, pasta’s en pizza’s keuze genoeg voor een heerlijk diner.

– Uitgebreide decoratie met grote strikken en bogen! Lekker uitbundig, vrolijk en romantisch. Tule is daar perfect voor. Hier kan je eindeloos mee decoreren.

– Als toetje een heerlijke tiramisu, of een chocolade pizza

– Als trouw vervoer een Puglia, of oldtimer fiat 500 met open dak. Versier deze ook met strikken tule zodat het een echte trouwauto is. De Vespa kan je ook nemen, maar dat is waarschijnlijk een beetje krap met zo’n grote jurk aan!

– Een bruidsjurk met veel kant en tule, lekker uitbundig en groots.

– En niet te vergeten deze super leuke trouwbedankjes pizza snijders natuurlijk!

– Een romantische taarttopper op jullie bruidstaart. Wit en rood zijn hele mooie kleuren voor een Italiaanse bruiloft. De bruid houdt een roos beet, en de bruidegom pakt de bruid vast voor een knuffel. Erg lief en romantisch! De taarttopper is ook nog eens erg mooi afgewerkt, dus na de bruiloft kan je deze op een mooi plaatsje zetten in de boekenkast naast alle trouwfoto’s.

taarttopper_lovely_rose

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor nog veel meer leuke ideeën en foto’s kan je nu ook kijken op ons Pinterest prikbord. Daar vind je mooie foto’s als voorbeelden, en nog meer leuke trouwartikelen. En heb jij nog leuke ideeën of foto’s die we mogen delen? Dan horen we dat heel graag!

Tags: , , ,