Romantisch en sensationeel ringkussen

 

Niet voor niets hebben we dit ringkussen de naam ‘sensational flower’ gegeven! Prachtige luxe ringkussen waar jullie trouwringen op vast gemaakt kunnen worden tijdens de ceremonie. De ringendrager kan deze gemakkelijk dragen want aan de onderkant zit een stuk extra satijn lint waardoor je het ringkussen makkelijk vast kan houden. In het midden een roos van pareltjes die schitteren en het ringkussen extra allure geven.

Dit ringkussen is verkrijgbaar in de kleur champagne en wit, zo kleurt deze mooi bij je trouwjurk.

Tags: , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>