Achtergronddoek photobooth kissing op je bruiloft


Een standaard gastenboek is vaak zo verveeld. Met pen wordt er keurig een handtekening gezet in het daarvoor bestemde vakje, met wat lieve wens groetjes hier en daar. Voor een echt spannend gastenboek alternatief is er de achtergronddoek met opdruk van een kissingbooth!

Hiermee krijg je hilarische foto’s van je bruiloft, waar je later nog hardop om kan lachen. Het is een stevig achtergronddoek waar jullie namen op gepersonaliseerd kunnen worden. Daarmee is het echt júllie kus-kraampje! Decoreer het kraampje met frisse pepermuntjes, een mooie bos bloemen en een bak met zoen-lippen op karton. En voor de grap een fooi-pot.

Met dit achtergronddoek ben je verzekerd van hilarische foto’s en een hoop gezelligheid. De gasten vinden het erg leuk als ze ergens bij betrokken worden, en dit is de perfecte manier. Gedurende de avond worden de foto’s steeds creatiever en grappiger. Dit achtergronddoek is een ware attractie voor groot en klein!

Tags: , , ,