Servetten laten bedrukken voor je bruiloft

Voor een extra persoonlijke bruiloft is het erg leuk om artikelen te bedrukken en te laten graveren met jullie namen en trouwdatum. Deze speciale servetten zijn niet alleen handig voor al het geknoei, maar ook nog eens extra leuk dan saaie witte servetten die vaak gebruikt worden bij restaurants!

Bij deze servetten is het mogelijk om zelf een afbeelding te kiezen, en jullie namen met trouwdatum te laten drukken. Er zijn vele kleuren waar uit je kan kiezen. Verder is er een opdruk kleur zilver of goud zodat je deze helemaal aan kan passen aan de kleuren van de bruiloft.  Er is keuze uit verschillende afbeeldingen voor op de servetten. Bijvoorbeeld met twee hartjes, een bruidstaart, een bruidspaartje, verschillende bloemen of andere leuke teksten en afbeeldingen.

Er zijn twee verschillende maten van servetten: De kleinere servetten zijn 12,5cm bij 12,5cm wanneer ze opgevouwen zijn. Deze zijn geschikt voor het serveren van kleine hapjes, amuse  en versnaperingen. De grote servetten zijn 16,5cm bij 16,5cm en zijn geschikt voor tijdens het diner, lunch of high tea. De gasten zullen erg verrast kijken wanneer ze deze mooie servetten op hun bord zien liggen! Tevens te gebruiken bij het aansnijden van de bruidstaart! Leg de bedrukte servetten op een bordje met daarnaast een heerlijke punt van jullie geweldige bruidstaart (of cupcakes).

Niet alleen erg leuk voor op bruiloften, maar ook bij andere feestelijke gelegenheden. Denk aan een verjaardagsfeest, verlovingsfeest, geboorte, jubileum, en zelf voor een bar of bat mitswa! De servetten zijn van goede kwaliteit 3-laags papier en zijn erg sterk.

Bestel nu de bedrukte servetten voor jouw (bruilofts) feest!

Tags: , , ,