Hoera! nieuwe bellenblaas voor je bruiloft!

We blijven nieuwe artikelen toevoegen om jullie te helpen de mooiste bruiloft te organiseren met de mooiste trouwartikelen! Vanaf nu is de bellenblaas vintage romance verkrijgbaar bij ons in de webshop! Een helder flesje met een witte dop bovenop. Het etiket is wit met een sierlijk zilveren hart aan de voorkant. Kinderen (maar stiekem ook de ouderen!) vinden het heel erg leuk om bellen te blazen, het geeft een echt feestelijk gevoel. Deze flesjes bellenblaas zitten in een mooie doos verpakt per 24 stuks.

Vanwege overlast mag er vaak niet met rijst gestrooid worden bij gemeentehuizen. En zeg nou zelf, wat heb je liever: bakken met rijst om je oren gesmeten en daarna nog een flinke klus aan schoonmaak. Of vrolijke luchtige bubbels die om je oren dansen? Erg leuke foto effecten krijg je met de bellenblaas. En of de bellenblaas vlekken maakt op je dure bruidskleding dat lees je hier. Geen zorgen, jullie trouwdag wordt een plaatje met deze super mooie bellenblaas!

Bellenblaas kan je ook als trouwbedankjes gebruiken.
Strik er een mooi wit, zilver of gekleurd lintje aan met een kaartje er waar op jullie namen en trouwdatum staat.
Meer zien? Bekijk dan ook even de andere soorten bellenblaas voor je bruiloft!

Tags: , , ,