Romantische taarttopper met dansend bruidspaar

Wauw, van deze taarttopper vliegen de vonken om je oren! Hele mooie romantische taarttopper voor boven op de bruidstaart!


Geniet jij ook zo van die romantische films waarin de sterren van de hemel gedanst worden, en een romantische kus volgt? Deze topper is het perfecte plaatje voor een stel dat van dansen én elkaar houdt! De bruid en bruidegom kijken elkaar verliefd in de ogen aan, de bruid laat zich gemakkelijk leiden door haar bruidegom!

De taarttopper is erg mooi gedetailleerd. De bruid heeft parelwitte schoentjes aan met een steentje voorop, en ze houdt een mooi boeket in haar handen. De bruidegom heeft een mooi zwart pak aan, en een rode blos op zijn wangen door de knappe bruid die hij in zijn armen heeft!

Deze taarttopper wordt gemaakt van porselein en wordt met de hand beschilderd.

Tags: , , ,