De tien leukste wegwerpcamera’s voor je bruiloft

Een bruiloftsdag schiet aan je voorbij, en er zijn zo veel leuke momenten om vast te leggen. De fotograaf heeft het druk met alle mooie plaatjes vast te leggen: alle familieleden, vrienden en kennissen die mooi op de foto komen te staan. En natuurlijk jullie als bruidspaar;  het perfecte plaatje! Maar de fotograaf ziet ook niet alles, en een bijzonder moment is zo weer voorbij! Geef daarom enkele wedding wegwerpcamera’s aan de bruiloft gasten mee, zodat ook zij leuke plaatjes kunnen schieten.

Neem zelf als bruidspaar ook een camera mee. Jullie zijn soms ook op plekken waar de fotograaf niet bij is. Bijvoorbeeld in de trouwauto of in het wachtkamertje in het gemeentehuis! De spontane, onverwachte foto’s zijn vaak het leukst om terug te zien.

Na de bruiloft kan je de wegwerpcamera’s laten ontwikkelen bij een supermarkt, drogist of warenhuis. Verassend leuk om alle foto’s dan terug te zien die iedereen gemaakt heeft. Maak een apart fotoboek van al deze foto’s en je hebt er een extra verzameling herinneringen bij van jullie trouwdag!

Wegwerpcamera White & Silver Hearts

Deze witte weddingcamera is met zijn mooie design uiterst geschikt voor een bruiloft. Met enkele zilveren harten versierd op de voorzijde. De camera heeft een flitser, waardoor het ook mogelijk is om binnen te fotograferen waar het vaak wat donker is. Deze kan je gemakkelijk activeren door de zwarte knop op de voorzijde in te drukken.  Even wachten.. en schieten maar!

 

 

 

 

 

 

 

Weddingcamera ivoor met gouden hartjes

Pas de themakleur van de bruiloft aan bij de kleur van de camera’s. Deze ivoorkleurige weddingcamera is bedrukt met romantische, gouden hartjes. Geef de bruiloft gasten enkele camera’s mee en zie welke leuke resultaten je terug krijgt na het ontwikkelen van de foto’s! Say cheese!:)

Weddingcamera ornament

Een sierlijk gedecoreerde wegwerpcamera met rode ornamenten. Bind een kaartje aan de camera vast met instructies en tips zodat  je zeker weet dat de gasten de camera goed zullen gebruiken.. Smile!

Wegwerpcamera cherry blossom

Deze weddingcamera past bij de collectie Cherry Blossom. Met vrolijke bloemetjes is dit design een echte eyecatcher! In het chinees staat de ‘kersenbloesem’ voor geluk. Xiào!! (chinees voor lachen!)

Wegwerpcamera Pink & White Hearts

Mooi roze camera met witte harten versierd. Heb je een thema kleur op je bruiloft? Wij hebben verschillende soorten dessins en kleuren, zo vind je er altijd wel een die bij jullie past! Hartjes, bloemetjes en ornamenten, niets is te gek! Ook verkrijgbaar in de kleur burgundy (donker paars).

Wegwerpcamera vlinder zilver

Vlinders in je buik?! Deze mooie weddingcamera past helemaal op een vrolijke bruiloftsdag! Ook verkrijgbaar in het ivoor met goud. Leg alle leuke momenten vast met deze mooie camera voor je bruiloft!

Wegwerpcamera beach

Trouwen jullie aan het strand, of misschien een groot feest in een strand tent? Weddingcamera beach is perfect voor deze gelegenheden! Mooie blauwe golven, die helemaal aansluiten bij het thema ‘zon, zee en strand’!

Weddingcamera Vintage Romance

Vier jullie geluk! En leg alle gelukkige momenten vast met deze mooie camera met een romantische uitstraling. Op de voorkant een gedecoreerd hart en onderaan de woorden ‘celebrate’ met een hartje. Helemaal toepasselijk voor de bruiloft.

Wegwerpcamera black & white damask

Bijzonder mooie wedding wegwerpcamera met een zwart-wit dessin. Als je goed kijkt zijn het kleine duifjes en bloemetjes die deze camera versieren. Voor echte tortelduifjes! Feestelijke camera’s voor extra leuke fotomomenten op jullie GROTE dag!

Wegwerpcamera flashback vintage

Je waant je terug in de tijd met deze super hippe vintage wegwerpcamera’s. De opa’s en oma’s zullen deze ‘oude’ camera’s vast nog wel herkennen. Leuk, grappig detail wat de gasten zeker zullen waarderen.

Iedere wegwerpcamera heeft een flitser, is 400 ASA en heeft 24 of 27 opnames. Nadat de camera vol geschoten is kan deze ingeleverd worden bij een drogist, warenhuis of supermarkt waar je de foto’s kan laten ontwikkelen.

 

 

Tags: , , ,