De 10 leukste bellenblaas voor je bruiloft

Zorg voor een feestelijk onthaal voor de bruid en bruidegom wanneer zij uit het gemeentehuis komen. In veel gemeentehuizen is het verboden om rijst te gooien, wat eerst de traditie was. Maar van al die kilo’s rijst op straat wordt niet iedereen vrolijk. Dus voordat je straks een rekening toegestuurd krijgt met schoonmaak-kosten: bellenblaas als alternatief!

En zeg nou zelf wat heb je liever? Bakken met rijst om je oren gesmeten en waarvan je de korrels ‘s avonds nog uit je bruidsjurk kan plukken of vrolijke luchtige bubbels die vrolijk dansen in de lucht?

De bellenblaas veroorzaakt geen rommel en geeft een nog leuker effect, en is daarom erg populair geworden als alternatief voor het gooien van rijst. Kies een leuk flesje uit die bij jullie past en deel ze uit aan alle gasten. Er zijn zoveel soorten bellenblaas dat we ze voor jullie op een rijtje hebben gezet.

Wist je dat.. bellenblaas kan ook gebruikt worden als bedankje! Strik er een mooi lintje om heen met een kaartje waarop ‘bedankt’ staat, en klaar. Vooral kinderen zullen dit bedankje erg waarderen en er heel lang zoet mee zijn.

Bellenblaas harten staafje design

Deze bellenblaas is langwerpig en heeft op de bovenkant een wit hartje. Erg leuk om te weten is dat deze bellenblaas twee keer zoveel bellen geeft doordat er twee mondjes aan het stokje zitten. Dubbel zoveel plezier dus!

 

Bellenblaas harten staafje

Dit staafje lijkt erg veel op die hier boven maar er is toch verschil! Een staafje is ongeveer 9 cm lang met aan de bovenkant een witte schroefdop met een hartje er bovenop. Aan deze schroefdop zit een staafje met drie gaatjes waardoor je een wolkje van kleinere belletjes blaast! Drie keer meer belletjes, ziet er fantastisch uit! (zowel op de dag van de bruiloft zelf, als op de foto’s) Uiteraard zijn de staafjes ook al gevuld met vloeistof.

 

Bellenblaas bruidstaart

Dit leuke ontwerp in de vorm van een bruidstaart geeft een leuk effect op jullie bruidsdag. De potjes zijn gevuld met speciale vloeistof voor extra mooie bellen. Trek aan het hartje bovenop en je kan blazen. De afmetingen van het potje zijn 7 centimeter hoog en de bodem is ongeveer 3,5cm breed. Pefecte bellenblaas voor jullie bruiloft! Tip: vraag jij je af of bellenblaas vlekken geeft? Lees hier het antwoord.

 

 

 

Bellenblaas champagnefles

Proost! Vier samen met het bruidspaar deze mooie huwelijksdag met deze bellenblaasjes in de vorm van een champagnefles. Je kan de bellen blazen door de kurk van de fles af te trekken. Erg origineel en leuk. Geeft een mooi effect met de foto’s! De champagneflessen zijn zwart met een gouden label. Voorop staat een hart en ‘love bubbles’.

 

 

 

 

 

Bellenblaas shimmering heart

 

 

 

 

 

Ergschattig flesje bellenblaas in de vorm van een hartje. Vier samen de liefde met deze vrolijke bellenblaas! Deze bellenblaas is verkrijgbaar in het goud en zilver. Kies een mooie kleur die bij jullie bruiloft past. En aan het staafje zitten twee openingetjes: twee keer zoveel bubbels dus!

Bellenblaas kristal diamant

Klein maar fijn is dit mooie flesje. In de vorm van een kristal of diamant. Voor echte bling bling op je bruiloft! Het dopje is zilver en sluit mooi aan bij een diamanten bruiloft, f een bruiloft met de thema kleur zilver!

 

 

 

 

 

 

 

Bellenblaas standaard

Mooi wit flesje bellenblaas voor de bruiloft. Verras het bruidspaar als zij het gemeentehuis uit komen! De stickers die er op zitten, zijn er niet standaard bij geleverd. De stickers zijn bij te bestellen met ‘love is in the air’ er op.

Bellenblaas champagnefles

Niet alleen kinderen houden van bellenblaas! De volwassenen hebben er ook plezier in om bellen te blazen naar het kersverse bruidspaar! Leuk bellenblaas flesje in het design van een champagnefles. In de kleur ivoor, zilver en goud verkrijgbaar. Bellenblaas geeft vrolijke bellen en geen rommel.

 

 

 

Bellenblaas champagnefles – black white

Bellenblaas in een mooi design flesje zwart met wit label. In een verpakking zitten 6 stuks. Genoeg om hele mooie bellen van te blazen en een hoop plezier mee te beleven! De zilverkleurige dop kan je er af trekken en zo kan je de bellen blazen.

 

 

 

 

Tags: , , ,