Huwelijksbedankjes bagagelabel strand slipper

Strandslipper Bagagelabel als HuwelijksbedankjesHuwelijksbedankjes zijn leuk om weg te geven aan het eind van jullie bruiloft. En wat is er leuker dan iets weg te geven dat in stijl is met jullie bruiloft, waar je gasten echt gebruik van zullen gaan maken en wat er fantastisch uitziet zonder dat je er iets voor hoeft te doen?

Deze slippers zien er uit om zo aan te trekken, maar het zijn bagagelabels! In deze tijd waarin bijna iedereen dezelfde koffers heeft is het niet verkeerd om een onderscheidend label te hebben voor je bagage. Deze vrolijke slippers zijn gemaakt van rubber, met antislip-groeven net als echte slippers. De twee bandjes komen samen in een bloemetje, dat het geheel zonnig afmaakt.  Aan de bovenkant een doorzichtig, rekbaar bandje waarmee je het label aan je koffer kunt bevestigen en uiteraard zit aan de achterkant in de slipper een kaartje waar je naam, adres. telefoonnummer en andere gegevens in kunt vullen, voor het geval je koffer kwijtraakt.

Deze huwelijksbedankjes worden helemaal klaar voor jullie bruiloft bij je afgeleverd in een doorzichtig doosje, waar ook nog een achtergrondje in zit van een kustlijn, een diepblauwe zee, een prachtig blauwe lucht en een silhouette van een schip aan de horizon. Het label daar bovenop, afgemaakt met een wit organza lintje en een kaartje eraan waar “For You” op staat. Het kaartje is in de vorm van een emmertje.

De afmetingen van de slipper zijn ongeveer: 10 cm x 6 cm
De afmetingen van het doosje zijn ongeveer: 12,5 cm x 8 cm x 2,5 cm

Bestel de baggage label strand slipper!

Tags: , , ,