Bruiloft in regenboog thema

Een bruiloft met daar in ‘alle kleuren van de regenboog’ verwerkt. een meer vrolijk en fleurige bruiloft kan ik me niet voorstellen. Verwerk in alle details van jullie bruiloft dit thema en het zal absoluut een vrolijke bedoening worden.

regenboog-boeketVrolijk bruidsboeket in allerlei kleuren. De stelen zijn ingewikkeld met groen lint, en om het af te maken een azalea kleurig lint er om heen.

regenboog-bruiloft

Een zilveren trouwring met daar in gekleurde diamanten in verwerkt, van blauw tot geel.

cupcake regenboog bruiloft

Yum! Een vrolijke cupcake met daar alle kleuren van de regenboog verwerkt.

skittles

Leuke bedankjes voor je bruiloft in regenboog-thema: Skittles!

regenboog bruidstaart

Aan de buitenkant helemaal wit, en aan de binnenkant is de bruidstaart helemaal met kleuren gemaakt. Een verrassend effect, en het ziet er nog lekker uit ook!

En dan.. Maar hopen dat jullie een regenboog t zien krijgen op jullie regenboog thema bruiloft!

Enkele tips voor een thema bruiloft:

heartssZet alle ideeën die je te binnen schieten op papier. Misschien lijken ze in eerste instantie niet zo geweldig, vaak als je er over na gaat denken komt het idee nog beter uit.

heartssBegin zo vroeg mogelijk met de voorbereidingen van je bruiloft, zo heb je aan het einde van het tijdpad nog voldoende tijd over om na te denken over de kleinere details zoals de kleuren van de servetten, de bedankjes en decoratie.

heartssVerwerk het thema in je bruiloft tot in de kleinste details. Begin hiermee met de uitnodigingen die je aan alle gasten stuurt, zodat ze al enig zins kunnen raden wat het thema betreft.

heartssKies een thema dat goed bij jullie tweeën past, en waarbij jullie je allebei in kunnen vinden.

Tags: , , ,