Bellenblaas Love is in the air

bellenblaas bruiloftFeestelijke bellenblaas voor wanneer het bruidspaar naar buiten komt uit de kerk of het gemeentehuis vind je hier. De bellenblaasjes zelf zijn onbedrukt. De sticker met daar op de tekst ‘Love is in the air’┬á kan je er apart bij bestellen. Het geeft een vrolijk gezicht, en je kan de bellenblaas ook gebruiken als bedankje. Doe er dan nog een kaartje of lintje bij met ‘bedankt voor alles’ er op.

De bellenblaas gaat per 24 stuks en de stickers ook.

Bestel de bellenblaas en stickers hier.

Tags: , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>