Helium ballonnen oplaten

Willen jullie ook graag helium ballonnen oplaten op jullie bruiloft? Het geeft een fantastisch leuk gezicht, geweldige foto’s, en oud of jong vind het leuk.

helium ballonnenNu hoef je niet meer stad en land af te zoeken naar het huren van een heliumfles. Onze heliumflessen kunnen per post worden verzonden en bij je afgeleverd worden tot aan de deur. Gemakkelijker kan niet! Ook het gebruik is erg gemakkelijk, het enige wat je hoeft te doen is de ballon over het zwarte tuitje plaatsen, de fles opendraaien en het zwarte tuitje naar beneden drukken zodat de helium in de ballonnen wordt geblazen. Zijn alle ballonnen gevuld met helium? Tel met z’n allen tot 10 en laat los!

En is de helium fles leeg? Dan hoef je deze alleen maar in te leveren bij het grof vuil, en klaar.

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,