Bruiloft thema Golf

Op zoek naar een leuk thema voor je bruiloft? Heeft een van jullie een liefde voor golfen? Dan is een bruiloft met een golf-thema absoluut leuk! Hier onder vind je inspiratie om jullie droom bruiloft werkelijkheid te laten worden.

golfwedding

1.Trouwen op een prachtige locatie buiten.. op het groene grasveld. Laat witte stoelen regelen en leg in het midden van het gangpad een witte loper neer waar jullie op naar voren kunnen lopen.

2. Taarttopper golf. Geweldig leuke taarttopper die iedereen zal doen glimlachen. De bruidegom kijkt stiekem op zijn horlge wanneer hij weer kan gaan golfen.

3. En daarbij hoort natuurlijk.. een bruidstaart in het thema van golf! Bespreek alle mogelijkheden met jullie banketbakker.

4. Leuke plaatskaartjes houders en kaarsjes in één! Aan de bovenkant zit een ijzertje waar je de club-vormige kaartjes aan vast kan maken. Schrijf op ieder kaartje de naam van de gast die daar aan tafel behoort te zitten.

5. Een origineel cadeau voor het bruidspaar: een barbecue set golf. Zo kan het bruidspaar nog heerlijk nagenieten van de bruiloft tijdens het barbecueën.

6. Wijnflesstopper in de vorm van een golfbal, verpakt in een origineel, bijpassend doosje. Leuk om weg te geven als bedankje aan jullie gasten.

7. Een leren tasje met daarin een golfbal en nog een aantal handige gadgets voor tijdens het golfen. Een leuk cadeau voor de bruidegom??

8. De fotoreportage op de golfbaan, met natuurlijk een golfkarretje er bij. Levert super leuke en originele foto’s op!

9. De trouwkaart is het begin van je trouwdag, hiermee maak je de gasten al bekend wat het thema van je bruiloft is. Deze ronde trouwkaart spreekt boekdelen! Bedenk voor jullie gasten een leuke dresscode, zodat iedereen in het thema van jullie bruiloft past.

Tags: , , ,