Taarttopper Indiaas bruidspaar

Een getinte bruidspaar als taarttopper voor op de bruidstaart met prachtige, traditionele Indiase kledij. De bruid heeft een schitterende rode sari aan en de bruidegom een mooi wit pak met een lange witte jas er over heen. De taarttoppers zijn gemaakt van handgeschilderd porselein en erg mooi en gedetailleerd afgewerkt.

Taarttopper Indiaas bruidspaarDe hand van de bruid is beschilderd met henna, en op haar voorhoofd draagt ze een rode stip.

Deze taarttopper is ook verkrijgbaar met een Indiase bruidegom in zwart pak, en een bruid in een witte sari. De bruid en bruidegom kan je zelf bij elkaar matchen.

Bestel de taarttopper hier.

Tags: , , ,


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>