Strand Thema Bruiloft

strand thema bruiloft

strand thema bruiloft

Een bruiloft op het strand, dat is toch wel erg romantisch! De stralende zon op je huid, het geluid van de golven en al jullie geliefden bij elkaar! Om jullie bruiloft helemaal compleet te maken hebben wij de leukste strand trouwartikelen en strand accessoires voor op je bruiloft.

1. Ringkussen Seaside. Wie draagt jullie ringen naar voren bij het altaar? Bind ze vast op dit schitterende ringkussen en je bent er zeker van dat ze niet zoek raken of in het zand vallen!

2. Taarttopper Romantic beach. Een ontzettend romantische taarttopper voor boven op jullie bruidstaart, in het strand thema.

3. Wijnfles stop Zeester. Een fantastisch huwelijksbedankje om alle gasten te bedanken voor een geweldige dag!

4. Sleutelhanger Just Married slipper. Kleine slippers voor aan je sleutelbos te hangen, zo herinneren jullie gasten de bruiloft elke keer weer als ze hun sleutelbos tevoorschijn halen!

5. Taarttopper Beach. Ook een ontzettend romantische taarttopper, het bruidspaar houdt elkaar goed vast. De bruid heeft haar bruidsschoenen in de hand, en samen loopt ze met haar man het strand op!

6. Kaartje Seashore. Heel persoonlijk om een kaartje aan het bedankje vast te maken.

7. Weddingcamera Beach Design. Wees er zeker van dat alle leuke momenten op jullie huwelijksdag vast gelegd worden. Deze camera is helemaal in de stijl van een strand thema!

8. Slippers Just Married. Met je hoge hakken loop je natuurlijk niet lekker in het zand, koop een paar comfortabele slippers. Op elke voetafdruk staat in het zand ‘Just Married’. Origineel en leuk voor op het strand!

9. Gastenboek en Pen Seaside. Laat jullie gasten een leuk stukje over jullie schrijven in dit fantastische gastenboek helemaal in strand thema, samen met de bijpassende pen!

Tags: , , ,