Weddingcamera voor je trouwdag of bruiloft

wegwerp camera

wegwerp camera

Zoveel leuke momenten op je bruiloft, en maar één fotograaf!? Op je bruiloft kom je ogen tekort, daarom is het zo leuk om foto’s terug te kijken. Wat hebben je gasten meegemaakt toen jij even je neus ging poederen? Om al deze leuke momenten vast te leggen zijn er wepwerp camera’s speciaal voor je bruiloft! Wat er zo speciaal aan is? De buitenkant van de wegwerpcamera’s is geheel afgestemd op je bruiloft! Trouw je op het strand? Dan is de weddingcamera Beach design iets voor jullie. Of is jullie bruiloft een en al glamour? Ga dan voor de weddingcamera Hollywood. Wil je een iets neutraler design? Dan is de weddingcamera Cherry Blossom of wegwerp camera ornament wat voor jullie?

Leg de camera’s op het feest of tijdens de receptie verspreid door de zaal, en lach later mee met alle leuke momenten die jullie gasten hebben beleefd. Je kan ook een aantal daggasten een wegwerpcamera mee geven. Zorg er voor dat je aan het einde van de dag alle volgeschoten camera’s mee neemt en laat ze ontwikkelen. Jullie zullen er absoluut een leuke herinnering aan over houden! Weddingcamera voor tijdens je bruiloft of huwelijk receptie, koop de weddingcamera’s nu!

Tags: , , ,