Doe-het-zelf vaas

Woooowwww, misschien komt het doordat ik zelf heel erg hou van blauw en paars, maar dit is toch wel erg mooi! Heb je veel tijd voor je bruiloft en zin om zelf decoratie te maken? Dan moet je dit proberen!

doe-het-zelf-vaas

Wat heb je nodig? Een vaas, kralenkettingen en lijm. Maak de kralenkettingen op ongeveer de juiste lengte door ze om de vaas te leggen. Vervolgens lijm je de kralen vast op de vaas met een doorzichtige lijm die kan hechten op glas. Je zou een lijmpistool kunnen gebruiken, maar meestal geeft dit wat luchtbelletjes en is de lijm na het drogen niet helemaal doorzichtig. Kies voor een lijmsoort die mooi helder en doorzichtig is.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Als je gekozen hebt voor een thema-huwelijk dan kun je precies die kleuren gebruiken die jij wilt. Je hoeft natuurlijk niet de hele vaas vol te plakken, je kunt ook een kleur en een ketting gebruiken die je overdwars lijmt, of in golfjes, verzin het maar. Het geeft in ieder geval prachtige persoolijke decoratie die ook na de bruiloft nog zeer bruikbaar is en je direct weer doet herinneren aan jullie dag…

Nu is hier gekozen voor een vaas, je kunt ook een potje nemen en die als pennenpot gebruiken bij het gastenboek tijdens de receptie, kleine weckpotjes met snoep als huwelijksbedankjes, potjes met een waxinelichtje erin als romantische verlichting…

Tags: , , ,